keurmerk
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bakproducten

Weergave:


Bezig met laden...
Boekweitmeel Bio 1000gr

Snel bekijken

(0)
Boekweitmeel Bio 1000gr

Boekweitmeel Bio 1000gr

(0)
€ 5,75

Boekweitmeel biologisch

Op molenstenen gemalen biologische boekweit. Voor o.a. pannenkoeken en balkenbrij.

Ingrediënten

biologisch boekweitmeel.

Allergenen

Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.496   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 357   Kcal/100gr 
Vetten 2,0   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,4   g/100gr 
Koolhydraten 72,0   g/100gr 
Waarvan suikers 2,0   g/100gr 
Eiwitten 9,0   g/100gr 
Zout 5,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 5,6   g/100gr 
Water/Vocht 14,0   g/100gr 

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Bulgur Biologisch, 1000g

Snel bekijken

(0)
Bulgur Biologisch, 1000g

Bulgur Biologisch, 1000g

(0)
€ 6,35

Bulgur Biologisch

Ingrediënten

biologische bulgur (gebroken TARWE).

Allergenen

tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.340   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 319   Kcal/100gr 
Vetten 1,2   g/100gr 
Koolhydraten 73,0   g/100gr 
Waarvan suikers 0,6   g/100gr 
Eiwitten 12,5   g/100gr 
Zout 80,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 8,5   g/100gr 
Water/Vocht 13,0   g/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 75 gram bulgur in 150 ml water per persoon. Was de bulgur tot het water helder is.Breng het water met de bulgur aan de kook en laat de bulgur met het deksel op de pan in 20 minuten zachtjes gaar worden. Al het water is nu opgenomen en de bulgur heeft een mooie droge korrel. Schep de bulgur voor het opdienen even om.

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Havermout Biologisch, 750g

Snel bekijken

(0)
Havermout Biologisch, 750g

Havermout Biologisch, 750g

(0)
€ 3,00

Havermout Biologisch

Ingrediënten

biologische HAVER.

Allergenen

haver (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.596   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 381   Kcal/100gr 
Vetten 7,0   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 1,2   g/100gr 
Koolhydraten 62,0   g/100gr 
Waarvan suikers 1,0   g/100gr 
Eiwitten 13,5   g/100gr 
Zout 25,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 5,6   g/100gr 

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Haverzemelen Bio - 750 g

Snel bekijken

(0)
Haverzemelen Bio - 750 g

Haverzemelen Bio - 750 g

(0)
€ 4,75

Haverzemelen biologisch

Ingrediënten

biologische HAVERzemelen.

Allergenen

haver (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.515   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 364   Kcal/100gr 
Vetten 7,7   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 1,4   g/100gr 
Koolhydraten 48,0   g/100gr 
Waarvan suikers 1,4   g/100gr 
Eiwitten 17,0   g/100gr 
Zout 12,5   mg/100gr 
Voedingsvezel 14,0   g/100gr 
Water/Vocht 9,0   g/100gr 

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Kokosbloesem suiker 200gr

Snel bekijken

(0)
Kokosbloesem suiker 200gr

Kokosbloesem suiker 200gr

(0)
€ 7,95

Kokosbloesemsuiker biologisch

Merk : Royal Green

Deze kokosbloesemsuiker van Royal Green is een heerlijk, natuurlijk zoetmiddel. De kokosbloesemsuiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de tropische kokosnootbloesem. Traditionele suikerboeren klimmen hoog in de kruin van de kokosboom en oogsten de zoete nectar uit de bloesem. Eenmaal verzameld, verandert de nectar door verwarming langzaam in een heerlijke rijke suiker. Gebruik de kokosbloesemsuiker in de thee, koffie, smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten.

Ingrediënten

Kokosbloesemsuiker*, * = Biologisch.

Allergenen

Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, vis, schaal- en schelpdieren, weekdieren.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.710   kJ/100gr 
Energie (Kcal) -   Kcal/100gr 
Vetten 0,9   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,7   g/100gr 
Koolhydraten -   g/100gr 
Waarvan suikers -   g/100gr 
Eiwitten 1,6   g/100gr 
Zout 175,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 0,8   g/100gr 

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Lijnzaad Biologisch, 250g

Snel bekijken

(0)
Lijnzaad Biologisch, 250g

Lijnzaad Biologisch, 250g

(0)
€ 2,00

Lijnzaad Biologisch

Ingrediënten

biologisch lijnzaad.

Allergenen

Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.697   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 405   Kcal/100gr 
Vetten 34,0   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 3,7   g/100gr 
Koolhydraten 19,5   g/100gr 
Waarvan suikers 6,5   g/100gr 
Eiwitten 19,5   g/100gr 
Zout 75,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 28,0   g/100gr 
Water/Vocht 8,8   g/100gr 

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Mix bio wit brood, 1000g

Snel bekijken

(0)
Mix bio wit brood, 1000g

Mix bio wit brood, 1000g

(0)
€ 5,30

Mix voor Biologisch Wit brood

Alleen water toevoegen.

Ingrediënten

biologische TARWEbloem, bakkerszout, droge gist, biologische TARWEgluten, biologische rietsuiker, enzymen (TARWE), biologisch guarpitmeel, meelverbetermiddel E300, biologische lecithine (SOJA).

Allergenen

tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, melk, noten, sesamzaad, sulfiet.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.436   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 338   Kcal/100gr 
Vetten 1,2   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,1   g/100gr 
Koolhydraten 69,2   g/100gr 
Waarvan suikers 1,3   g/100gr 
Eiwitten 11,8   g/100gr 
Zout 1.469,7   mg/100gr 
Voedingsvezel 1,8   g/100gr 
Water/Vocht 14,6   g/100gr 

Recepten

Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 280 gram water. Alle ingrediënten op kamertemperatuur.

Recept voor in de oven:
Meng 500 gram meel met 280 gram water tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Mix volkoren bio brood, 1000g

Snel bekijken

(0)
Mix volkoren bio brood, 1000g

Mix volkoren bio brood, 1000g

(0)
€ 7,85

Mix voor Biologisch Volkorenbrood

Alleen water toevoegen.

Ingrediënten

biologisch volkoren TARWEmeel, biologische TARWEgluten, biologische suiker, bakkerszout, biologische TARWEbloem, biologische plantaardige olie (raapzaad), droge gist, biologische emulgator E322 (SOJA), gist (geïnactiveerd), broodverbeteraar E300, enzymen (TARWE).

Allergenen

tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, melk, pinda, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.432   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 341   Kcal/100gr 
Vetten 3,7   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,6   g/100gr 
Koolhydraten 53,6   g/100gr 
Waarvan suikers 5,4   g/100gr 
Eiwitten 17,7   g/100gr 
Zout 1.490,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 8,4   g/100gr 
Water/Vocht 12,6   g/100gr 

Recepten

Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 260 gram water. Alle ingrediënten op kamertemperatuur.

Recept voor in de oven:
Meng 500 gram meel met 260 gram water tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Pompoenpitten biologisch, 250g

Snel bekijken

(0)
Pompoenpitten biologisch, 250g

Pompoenpitten biologisch, 250g

(0)
€ 3,60

Pompoenpitten biologisch

Ingrediënten

biologische pompoenpitten.

Allergenen

Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 2.239   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 559   Kcal/100gr 
Vetten 47,2   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 11,1   g/100gr 
Koolhydraten 2,7   g/100gr 
Waarvan suikers 1,3   g/100gr 
Eiwitten 30,2   g/100gr 
Zout 45,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 6,0   g/100gr 
Water/Vocht 8,0   g/100gr 

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Tarwezemelen biologisch, 300g

Snel bekijken

(0)
Tarwezemelen biologisch, 300g

Tarwezemelen biologisch, 300g

(0)
€ 2,00

Tarwezemelen biologisch

Het buitenste laagje van tarwekorrels. Wordt o.a. gegeten met melk of yoghurt.

Ingrediënten

biologische TARWEzemelen.

Allergenen

tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.185   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 282   Kcal/100gr 
Vetten 5,1   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,8   g/100gr 
Koolhydraten 20,0   g/100gr 
Waarvan suikers 1,4   g/100gr 
Eiwitten 17,4   g/100gr 
Zout 10,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 45,0   g/100gr 
Water/Vocht -   g/100gr 

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Zesgranenbrood met pitjes Biologisch, 1000g

Snel bekijken

(0)
Zesgranenbrood met pitjes Biologisch, 1000g

Zesgranenbrood met pitjes Biologisch, 1000g

(0)
€ 5,95

Meel voor Zesgranenbrood met pitjes Biologisch

Ingrediënten

biologische TARWEbloem, biologische TARWEgluten, biologisch volkoren SPELTmeel, biologisch maismeel, biologische rijstebloem, biologisch GERSTemeel, biologisch ROGGEmeel, biologisch lijnzaad, biologisch SESAMZAAD, biologische zonnebloempitten.

Allergenen

tarwe, spelt, gerst, rogge (gluten), sesam. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.603   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 381   Kcal/100gr 
Vetten 8,9   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 1,1   g/100gr 
Koolhydraten 50,6   g/100gr 
Waarvan suikers 2,1   g/100gr 
Eiwitten 10,3   g/100gr 
Zout 33,6   mg/100gr 
Voedingsvezel 5,6   g/100gr 
Water/Vocht 12,5   g/100gr 

Recepten

Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 290 gram water, 7 a 8 gram zout en 7 gram instant gist of 20 gram vloeibaar zuurdeeg of 20 gram verse gist. Eventueel 10 gram biologisch broodverbetermiddel toevoegen. Alle ingrediënten op kamertemperatuur. Verse gist niet oplossen in water, maar als laatste in stukjes toevoegen Bij gebruik van vloeibaar zuurdeeg 10 gram water minder toevoegen.

Recept voor in de oven:
Als u verse gist gebruikt deze eerst oplossen in wat lauw water.
Meng 500 gram meel met 290 gram water, 7 a 8 gram zout en 7 gram droge of 20 gram verse gist tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.