keurmerk
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Zesgranenbrood met pitjes Biologisch, 1000g

Zesgranenbrood met pitjes Biologisch, 1000g
Zesgranenbrood met pitjes Biologisch, 1000g
0 Review | Review toevoegen
Meel voor Zesgranenbrood met pitjes Biologisch Ingrediënten biologische TARWEbloem, biologische TARWEgluten, biologisch volkoren SPELTmeel, biologisch maismeel, biologische rijstebloem,...
€ 5,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Meel voor Zesgranenbrood met pitjes Biologisch

Ingrediënten

biologische TARWEbloem, biologische TARWEgluten, biologisch volkoren SPELTmeel, biologisch maismeel, biologische rijstebloem, biologisch GERSTemeel, biologisch ROGGEmeel, biologisch lijnzaad, biologisch SESAMZAAD, biologische zonnebloempitten.

Allergenen

tarwe, spelt, gerst, rogge (gluten), sesam. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.603   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 381   Kcal/100gr 
Vetten 8,9   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 1,1   g/100gr 
Koolhydraten 50,6   g/100gr 
Waarvan suikers 2,1   g/100gr 
Eiwitten 10,3   g/100gr 
Zout 33,6   mg/100gr 
Voedingsvezel 5,6   g/100gr 
Water/Vocht 12,5   g/100gr 

Recepten

Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 290 gram water, 7 a 8 gram zout en 7 gram instant gist of 20 gram vloeibaar zuurdeeg of 20 gram verse gist. Eventueel 10 gram biologisch broodverbetermiddel toevoegen. Alle ingrediënten op kamertemperatuur. Verse gist niet oplossen in water, maar als laatste in stukjes toevoegen Bij gebruik van vloeibaar zuurdeeg 10 gram water minder toevoegen.

Recept voor in de oven:
Als u verse gist gebruikt deze eerst oplossen in wat lauw water.
Meng 500 gram meel met 290 gram water, 7 a 8 gram zout en 7 gram droge of 20 gram verse gist tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.

Keurmerken

Biologisch
Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.