Tarwezemelen biologisch
Het buitenste laagje van tarwekorrels. Wordt o.a. gegeten met melk of yoghurt.
Ingrediënten
biologische TARWEzemelen.
Allergenen
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.185 |
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
282 |
Kcal/100gr |
Vetten |
5,1 |
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,8 |
g/100gr |
Koolhydraten |
20,0 |
g/100gr |
Waarvan suikers |
1,4 |
g/100gr |
Eiwitten |
17,4 |
g/100gr |
Zout |
10,0 |
mg/100gr |
Voedingsvezel |
45,0 |
g/100gr |
Water/Vocht |
- |
g/100gr |
Keurmerken

Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU Landbouw